Kväll

Gick en sväng med Clara förut, det var skönt att komma ut i det fina vädret :)
När jag kom hem skulle mamma hämta Daniel i Åmmeberg så jag följde med och var hos dt en stund då, <3  Kom hem för en liten stund sen. Nu ska jag stänga av datorn och lägga mig och läsa i kort kjol, läser den på svenskan och vi skulle ha läst till sida 53 tills i morgon tror jag. Jag är på 17 tror jag. Ajja, det är bara att läsa på. Har läst den en gång förut så behöver inte läsa så noga ändå. Hihi!

puss godnatt


jag på kemin idag. Yes i am a pink lady....

Torsdag

Skola idag som vanligt, segt. Och sjukt trött var jag så gjorde ingen nytta. Slutade tjugo i tre och då cykla jag hem och åt lite äppelpaj. Sen kom mamma hem och vi åt mat. Så la jag mej och har sovit i någon timme nu. Vill sova mer men då kan jag ju inte sova i natt och då blir det inte så bra.. Snart ska jag hoppa in i duschen sen kanske åka hem till dt en sväng (:
vihörs

Onsdag

Jahaja, inte alls jobbig dag. Började med att vara i klassrummet i en kvart och prata lite, sen ner till busstorget och åka iväg till Örebro. Teatern var väl sådär. Sen tillbaka till skolan äta, rast sen slöjd i en halvtimme. Så slut på dagen, gick och käka pizza med Marre, Linnéa och Sandra. Sen gick vi och sola, jätte skönt verkligen. Sen hemåt. Och senare i kväll ska jag på tonår med Clara. Vi måste ju gå denhär gången eftersom att nästa gång ska vi till gustavsvik, och man måste ju ha gått några fler gånger än bara den ;) Mhihihihihi!
pösss




Tisdag

Skolan börjdae idag. Det gick bra och var inte speciellt jobbig. Klarade svenska provet också :) Nu har vi börjat på ett nytt matte avsnitt också, och det fattar jag inte ett dugg om. Jag och Marre smart huvudena själva jobbar ju tillsammans också. Haha, men vi löser det här ;) No;n idag var riktigt kul också, inte för att vi gjorde nått. Men det är ju en annan femma. Slutade iallafall tjugo över tre. Brumma hem på cykeln. Duscha sen kom det lite gäster eftersom att pappa fyller 43 idag, grattis på dig! <3 Var social med dom. Sen kom dt hit, nice nice! Han åkte för ett tag sen och jag ska snart krypa ner under täcket och vila ögonlocken lite. I morgon är det ju skola igen. Då skulle vi tydligen åka in till Örebro och kolla på någon teater, så det blir nog ingen hel vanlig lektion. As skönt! Efter skolan ska jag nog sola med Marre & Linnéa.



pussss på mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kväll

Skulle varit med dt idag, men så blev det inte. Så jag och mamma åkte till Marieberg en sväng och köpte en jeansjacka åt mig, as fin är den :) Sen blev det ett par örhängen också, stora silvriga ringar med lite rosa på :) Kom hem halv sju kanske, då blev det att ta en promenad med My. Lika trevligt som alltid. Om en liten stund ska jag lägga ifrån mig datorn och sova. Måste vara pigg i morgon när det är skola och bus time!!! :D

puss&kram


Måndag

Ah, i lördags till söndags sov jag hos dt. Åkte hem från honom vid två ungefär. Hem och fixa till sig lite, sen gå ut en sväng med My. Vi köpte glass och hade det allmänt roligt :D Så kom jag hem vid sex. Satt lite här och sen la jag mig och somna klockan 8 och sov hela natten..  Vaknade klockan tio idag, så nu borde jag vara väldigt uppvilad. 14 timmar sömn, det är inte varje dag.. Haha. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, men det märks. I morgon är det skola igen, och det känns underligt. Känns ju som sommarlov nu. Men ja, jag får väl busa med Märy i skolan så blir det bra :)
pusss


Lördag

Glad påsk på er! :)

Farmor och farfar var här och fika förut. Sen kom mina små kusiner som påskkärringar, för söta. När dom hade åkt så gick jag ut och sola, as skönt ute! Kom precis in igen och ska snart äta. Sen blir det att fixa till sig lite, vi ses



Kväll/morgon?

Haha! Jag kom nyss hem. Har ju somsagt varit ute med My, Marre & Linnéa. Mycke roligt hade vi. Förutom när en jävla gubbe kom in på soloteket och fula sig!

Snart ska jag sova har jag tänkt, det är ju fanimig sent...

I morgon är det ju då påskafton. Vi brukar alltid åka till farmor med hela släkten och äta påskmat. Men i år skulle det tydligen inte bli något. Fast vi var ju där förra helgen och käka och så, för farmor fyllde. Så det blir väl för mycke. Men jag tror att farmor och farfar skulle komma in till oss en sväng på förmiddagen och fika lite. Trevligt det med, dom är ju faktiskt inte här så ofta. Men sen vid klockan sex i morgon kväll så ska min familj till Frida min käre vän och syssling :D Vi ska väl käka lite där och så. Nice! Sen så ska jag sova hos dt tror jag.
Men nu är det dags att stänga av denhär apparaten, Godnatt gott folk


Fredag

Satt vid datorn till två igår, inte så värst bra gjor av mig. Haha, men jag var verkligen inte trött. Så vad skulle jag göra? Idag sov jag iallafall till tolv. Har inte gått upp ur sängen än faktiskt. För nästan direkt när jag vakna så satte jag på "ensam hemma" och den har precis tagit slut. Men snart ska jag väl försöka komma upp och äta lite.. Sen duscha.
Jag har inga bilder på den här datorn, så det är lite tråkigt dethär.. Men snart så kommer det massa bilder, jag lovar :D
 Hejdå

Kväll

Jag städade lite i min garderob förut, slängde en hel del. Men ändå är jag inte klar, så mer blir det allt. Dt kom hit en stund också, nice (:
Snart ska jag sova, i morgon blir det att va med My, Marre & Linnéa. Blir nog riktigt kul. Vi hörs, godnatt

Torsdag

Hade det väldigt trevligt igår med My.

Jag köpte: armband,
ballerina skor,
tygskor,
diadem,
två t-shirtar,
fem linnen,
svart tjocktröja,
rosa adidas tröja,
läppglans :)
Vi kom hem vid åtta tror jag. Då kom dt hiiiiiiiiiiit (: Han åkte vid tolv och då så la jag mig och sov.

Idag väckte pappa mig vid tolv. Gick upp käka frukost och följde med honom och skjutsa Daniel till Åmmeberg. Sen hem igen och kolla på film. Och nyss så åt jag. Resten av dagen vet jag inte vad jag ska hitta på. Antagligen ingenting.. Men jag är jävligt trött så det kanske inte gör någonting.
Jag skriver senare, vi hörs. Puss


Onsdag

Nu drar jag och My till marieberg och shoppar satan. Hejdå :D

Kväll

Gick och la mig vid fyra förut, somnade på direkten och vaknade vid halv sex av sms -.- Då gick jag upp och åt lite. Så duscha jag och fixa till mig lite så gick jag ut på en promenad med My. Mycket trevligt. På hemvägen gick vi förbi ica och jag köpte chips och dricka. Ska snart sätta mig vid tv;n och mysa med det :D Sen ska jag nog lägga mig för jag är fortfarande trött. hejdå/godnatt

Tisdag

Dt sov här i natt, mysigt  :) Han åkte hem för en stund sen. Ja och sen dess har jag väl inte gjort någonting. Eller jo, nopprat ögonbrynen. Hehe. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på mer idag, blir nog lugnt. Tror jag. Är jätte trött och har ont i halsen. I morgon blir det iallafall Örebro med My, shoppa slut på alla mina pengar. :D Det blir nog riktigt skoj.
Skriver senare. puss

Måndag

Idag har jag varit med My och det har varit grymt kul! :D Först gick vi en sväng, sen hem till mig och satt på trappen och sola. As gött!! Sen gick vi till ica och köpte glass och tog en liten promenad igen. Sen gick vi hemåt. Och nu sitter jag här och är trött och fryser..  Jaja, vi hörs. Pusshejjjjj

Söndag

Var med Marre och dt igår kväll, vi gjorde inte alls mycke. Men det var nice ändå :) 
Idag kom Frida hit och var social :D Kul hade vi och min bror hade lite överenergi tror jag, vi garva så vi tjöt nästan. Hahahaha! Hon åkte faktiskt nyss hem och det är mindre kul. Men jag ska nog lägga mig snart så. Är jätte trött och har ont i halsen utav bara fan. Nu har jag nog inte mer att skriva, men vi hörs



Carro & jag hos farmor


En dag var jag och My duktiga och sprang!

Lördag

Igår var jag med marre, trevligt. Vi åkte till Åmmeberg och där var det busigt :) Sen så sov jag hos dt. Åkte hem idag vid lite över tio. Fixade mig och sen till farmor som fyller 70. Men när vi hade varit där i några timmar så kom Kim så åkte vi till dt och var där ett tag. Sen skjutsa dom hem mig och nu kom Marre. Vi ska väl ut och ragga :D

puss

Torsdag

Kul i skolan med Märy och Mika idag som vanligt :) Skönt väder är det också, love it! När jag kom hem efter skolan så duscha jag och sen kom dt hit. Han åkte nyss iväg och nu äter jag och kollar på segemyhr, bra är det (y) Snart ska jag sova också, grymt trött. I morgon blir det svenska prov, lycka till?


Onsdag

Skola, hem, plugga, springa med my, duscha, sova.

Min dag


RSS 2.0