Tisdag

Skola idag. Jobbigt men ändå kul med Märy och Mika :) Vi hade iallafall något test om politik. Det var fyra olika häften vi skulle svara på, höll på från halv nio till halv tolv. Jobbigt som fan... Sen hade vi svenska, fast vi gjorde nog ingenting. Alla var helt trötta efter testet. Sen lång rast och den var mycke rolig. Sist NO. Slutade tjugo över tre och då följde Märy med mig hem en stund. Senare kom dt och nu åkte han nyss :( Snart ska jag sova, för i natt så somnade jag inte förns efter tolv. Så måste sova tidigt idag alltså.
Godnatt

puss på söt

Måndag

Skolan idag har varit kul med märy :) Även fast vi inte fattar så mycke vad vi ska göra, men det är ju bara roligt! Annars så har väl dagen varit händelserik eller vad man ska kalla det. Har varit och solat idag också, struntade i fotbollsträningen. Hade/har grymt ont i magen.
Men nu ska mama hjälpa mig att plocka ögonbrynen sen ska jag sova, godnatt



du vet iallafall hur man mister sina vänner effektivt!

Kväll

Nu har jag varit hos My, gu så gammal hon börjar se ut! Hehe, nejdå. Lika fin som alltid :D Hon fick ett armband och örhängen av oss, jätte fint var det. Jag fick också låna en bok om Hitler av henne, så nu jävlar ska jag läsa. För det ska lämnas in om ca 2 veckor.. Börjar väl läsa i kväll.
Nu väntar jag på dt, :)




puss

Överenergi

Jag har överenergi, och det är ju inte bra!!! Eller jo, ibland kanske. Men inte just nu. Fast jag vet nog vad det kan bero på.. Har suttit runt köksbordet i typ två timmar och försökt förstått mig på ordklasser/satslära, skit tråkigt rent ut sagt.. Men jag börjar faktiskt fatta rätt mycke av det, och mormor har hängt upp massa lappar i mitt rum så jag inte ska glömma det xD Annars då, så är jag ensam hemma och det är tyst eller nej de är det ju inte, jag lyssnar ju på musik. Men annars är det tyst, höhö. Duscha nyss gjorde jag också, ska snart blåsa håret och allt annat såntdär jobbigt.. Sen beger jag mig mot födelsedagsbarnet tillsammans med mina två partners :D Hehe. Har inga bilder på denhär datorn heller, så jag lägger in lite nya bilder när jag loggar in på den andra, vi hörs?

Söndag

Har ni stallt om klockan nu? Det har jag gjort, och nu lär det ju bli vår iallafall. Hoppas på det. Hatar snön så hårt just nu..


Idag då, så fyller min kära vän My 15 år. Stort grattis på dej :D Men sparka inte sönder några brevlådor bara för det... Hahaha! Ska till henne med Clara&Hanna senare och käka tårta ;) Och snart så kommer mormor hit och ska hjälpa mig med svenskan, har prov på fredag och jag har hittils inte fattat någonting. Så det ska hon och jag hålla på med i några timmar antagligen, sen blir det duscha och iväg till my tror jag. I morgon är det skola igen och fotbollsträning. Hoppas Clara följer med på den denhär gången.
Jag skriver senare, puss :*

Kväll

Idag har jag inte gjort mycket alls. Bara suttit inne. Eller jag gick en promenad med My förut, det var skönt. Och vi har kommit på massa roliga saker :D Hoppas att dom blir av bara. Hehehe. Just nu är jag ensam hemma också, det tycker jag inte om. Är så tyst då. Fast visst kan det vara skönt ibland.. Senare sen så ska jag vara med Hanna och Clara en stund, vi ska väl ut och kolla lite. Men det är ju inte så trevligt väder så vi kanske går hem tidigt, vem vet. Nu ska jag fixa till mig lite, ses.


Lördag

Igår kväll kom Marre till mig vid sju vi fixade oss lite sen gick vi till Hanna. Hon får äntligen komma ut i freheten igen :D Vi gick till ica och köpte energidricka, bäst att passa på att köpa det nu när dom säger att det ska bli åldersgräns på det.. Sen gick vi och satte oss på soloteket och flumma. Så ut en sväng och åkte med någon Staffan, hehe. Kul var det. Sen åkte jag och Marre en sväng med dt ockå :) Hanna gick hem vid elva tror jag. Men jag och Marre var kvar ute, sen skjutsade dt oss till mig vid tolv, så hämtade Marres pappa henne lite efter det. Kanon kul hade vi! :D Jag somnade runt ett tror jag. Men jag har inte sovit så bra i natt, vaknat massa gånger, för jobbigt är det. Men jag låg kvar i sängen till tolv, och sen dess har jag kollat på tv och så suttit här en stund. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, men det märker vi :)
puss


Fredag

Slutade ett idag och då hämtade mamma mig i snöovädret. Och då menar jag fan oväder, det har snöat oavbrutet hela dagen.. Jag vill ju har vår nu!!!
Snart ska jag duscha och sen gå ner till Netto då, även fast jag inte vill/orkar. Men vad gör man inte för laget ;) Hoppas att det inte är så mycke kvar att sälja iallafall, för då får jag ju gå tidigare. Det är som så att det står några och säljer nu från klockan två till fyra. Hade hellre velat ha den tiden faktiskt.. Ja och som sagt så skulle ju Clara ha stått med mig också, men hon ska till Linköping tror jag. Så hon dissa mig :( fy på dig! Men jag gjorde ju igen och sluta på konfirmationen så! Hehehehehe :* Just nu lyssnar jag på The queen - Velvet. För bra är den.
Nä nu ska jag göra något annat, ses :)

Torsdag

Skola idag, rätt kul ändå! :D Marre och Linnéa är här hemma hos mig också. Fast snart ska vi gå till Jesper och fika :D haha. Sen lämnar vi väl kvar Linnéa där så går jag och Marre hit och hittar på nått, blir alla tiders (y) I morgon mellan klockan 4 och 6 ska jag stå och sälja bröd vid netto, så kom dit och handla av mig!!!!

puss hej


Onsdag

Skola idag, helt okej. På hemkunskapen gjorde vi chili corn carne som jag inte änns smaka på, usch fyfan. Men vi fick baka bröd också så det åt jag. Slöjden var väl roligast idag, satt och prata med nicke :) Fick skjuts hem av Sandra också. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls, kollat på film och suttit här. Sen försökt få in spanska gloserna i huvudet, men det går ju inte så värst bra.. Men jag måste kunna dom i kväll. Fast då får jag börja plugga nu, för om en timme ska jag på tonår med clara :) Det slutar runt halv nio- nio då blir det hem och duscha sen sova. I morgon följer Marre med mig hem, najs.  :D

pusss


Tisdag

Skola idag, like usual! Hade prov sista timmen, gick väl sådär. Svarade på alla frågor, men jag känner på mig att jag inte kommer få mer än G iallafall. Om änns det, eller ja. Det borde jag väl ändå få. Jag slutade runt 3 och då gick jag hem, åt och sen la jag mig och kolla på film med mamma "och han älskade dem alla" har sett den förr och den är väl rätt bra, lite spännande ändå. Och nu sitter jag här och har träningsvärk i magen/ben sen träningen igår, ja jag är ju verkligen i toppform. hehehe.... Och i morgon ska mamma ringa och säga till att jag slutar på konfirmationen, yees! äntligen, har längtat efter det väldigt länge. Jag har ju kommit på att jag typ är rädd för gud, haha. Visst det låter konstigt, men jag får typ panik känslor och blir livrädd när dom pratar om honom. Så nu fick jag sluta :) Så i morgon så ska jag gå i skolan, plugga och kanske tonår. Nu ropar mamma på mig så ska gå och hjälpa henne med någonting. Hehe, vi ses /

Kväll

Var och tränade förut, kan ju säga att det är mycket roligare att träna utomhus. Men det ska vi börja med om sissodär två veckor, bara det slutar snöa. Just nu snöar det ju som fan, asså palla.. Jag vill ju ha vår nu! Men slut om det, jag ska alldeles straxt gå och lägga mig. Är urtrött och har mega ont i huvudet. Hatart!! I morgon har jag prov om örat och ja, det vet jag faktiskt inte hur det kommer gå. Men hoppas på G iallafall. Efter träningen förut var jag också ute och gick en promenad med My det var alla tiders (y) 
Och i morgon blir det 1 liter hb i skolan med my :D HAHAHAHAHAHAHAHH! Det är ju fan sjukt det här, sök hjälp flicka :)
I morgon efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på för kul, eller ja kul vet jag ju inte om det blir. Men det hoppas jag på! Ska kanske använda min dyrbara tid till att kolla på Tzatsiki (stavas?) för my sa några roliga repliker därifrån idag, som tex: "Det är inte nå jävla Mallorca här, och du, står du och fiskar i poolen?!"  haha, det är grymt. Sen kanske Sunes sommar också, :" Det här ska du få faan för!!" haha, ja vi är töntiga. Men whatever? :D Nä nu ska jag dra mig, puss

Jag har inga bilder, men det kommer någon dag! :D


Måndag.

Idag har jag varit i skolan. Det gick bra. Fjortisfulla i skolan, det är najs (Y) HAHA shit. Och idag börjar fotbollen, inomhus. Så nu ska jag åka iväg och träna, kul som fan! Har saknat det så <3<3<3<3 Hehe. Hejdå :D


Lördag

Var med Marre, Linnéa och Sandra igår kväll. Ja, det vart väl inte så jätte lyckat om man säger så. Men vi hade rätt kul ändå :) Kom hem strax efter tolv, och då la jag mig såklart och sov.
Idag ska jag gå och kolla på innebandy vid fem tillsammans med My. Det var tydligen så att om damerna vinner denhär matchen eller kommer lika så kommer dom upp i division två :p jag hade lite fel förra helgen. Eller ja, om dom hade vunnit förra helgen hade dom redan varit uppe i division 2. Jaja, det ska jag iallafall kolla på. Annars idag tror jag att det blir lugnt. Men man vet aldrig. Och just nu sitter jag i mammas och pappas säng med datorn i knät, och så dricker jag lite cola också (a) hehe. Men nu ska jag väl hitta på nått annat, ses


fredag

Igår hängde Marre och Linnéa med mig hem. Kul hade vi, käka pizza och hälsa på hanna blandannat :D Dom åkte hem runt nio och efter en stund kom Sandra med moppen så åkte vi en raggarrunda, fast det var inga ute. men ändååå :) Idag var det skola också, slutade vid ett och då skjutsade Sandra hem mig. Har ju varit hemma ett tag nu, ska snart duscha har jag tänkt. Senare i kväll ska jag ut en sväng med Marre, Linnéa och Sandra.
vi hörs

Serie

Var på konfirmationen förut, vi prata lite. Sen fick man välja en grupp som man skulle vara i och göra olika saker. Jag valde att göra en serie med clara. Vi skulle typ göra om när Maria får reda på att hon ska föda jesus eller hur det nu är? xD Och det vart en riktigt bra serie alltså. Haha. Nu har jag försökt att plugga lite, men det går verkligen inte. Engelskan kan jag ju rätt bra ändå, men spanskan får jag inte in nått i huvudet! Ska fråga Irja om jag får göra dom på måndag istället. Snart ska jag lägga mig så jag orkar vara glad hela dagen i morrn. Det kan vara rätt svårt ibland.
Godnatt


Onsdag

Igår var jag i skolan. Sen följde jag med My och hämta hennes lillasyster på dagis, sen gick vi en sväng. Sen hem och åt och hade tråkigt. Så kom Sandra hit och vi gick en sväng. Gick förbi konsum och köpte dricka och bullar och satte oss på några stenar och fika. Mycket trevligt, vi kändes oss ungefär som två pensionärer. Haha. Sen gick vi hem till mig och hämtade hennes moppe och så åkte vi en sväng på stan. Träffade Emil och Jesper och åka lite med dom. Men Emils moppe gick bara i 25 så han åkte vi lätt om (Y) haha. Sen så var den lite konstig också, så det gick knappt att köra. Sen skjutsade Sandra hem mig vid nio typ. Då duscha jag och sen hjälpte mamma mig att noppra ögonbrynen, senast jag gjorde det så vart det ju inte så värst bra. Haha! Sen somnade jag vid tio :)
Idag gick jag upp vid kvart över sju som vanligt, fixa till mig lite och åt frukost med pappa :) My kom vid tio i åtta och vi gick till skolan, det började med matte. Sen spanska, jag och Frida busade lite (a) Efter det så hade vi hemkunskap, vi fick göra kyckling & nudel soppa. Det var ingen höjdare precis, menman fick i sig lite ändå. Varsinn semla fick vi också. eller jag fick två för Pär ville inte ha sin :D och Sandra tycker inte om semlor så mycke, så vi hade typ själva bullen och så hade vi i vanlij sås. Det hade jag också i en av min. Vaniljsåsen var ju god, men det och bullen var inte så gott xd Hehe. Efter det så gick jag till banken och tog ut lite pengar. Hade inget kvar i plånboken.. Så tillbaka till skolan, och ha slöjd. Tråkigt som vanligt. Men nu gör jag något istället för att bara sitter iallafall. Och jag och Marre busa lite, men det är alltid trevligt :D Haha. Slutade halv två, göööööttt! Då tog jag sällskap med Sandra hem, väl hemma så åt jag och nu sitter jag här då. Ska snart gå mot Clara, ska träffa henne och Hanna där. Sen ska vi gå till konfirmationen. Jag vill verkligen inte, asså. Jag vill inte konfimera mig längre. Men bara för att det inte är så långt kvar så får jag inte sluta :( Illa som fan! Vet inte vad vi skulle göra där idag heller. Hoppas vi inte ska vara ute bara, jag oooorkar inte gå omkring. Har ju grymt ont i huvudet också, ska ta en alvedon innan jag går. Men när det slutar runt halv sex så ska jag gå hem och plugga engelska och spanska. Har engelska prov i morgon, kan det rätt bra. Sen spanska gloser och där kan jag inte en ända. Och dom är också tills i morgon. Inte så värst bra tajmat för min del. Tajmat, heter det så? Eller stavas det så? Haha, jag har inte den blekaste. Och så vid sju idag får jag se om jag går på tonår. Allt för att komma ifrån pluggandet xd, det är ju inte bra. Men jag orkar verkligen inte. Skoltrött? Ohja. Så måste jag duscha idag också, och lägga mig tidigt. I morgon ska jag vara med Marre också tror jag. Ajja, vi hörs. hejdå. <'3

Måndag

Gick upp vid sju idag, och var väl rätt pigg. La mig ju faktiskt skapligt tidigt igår också :) My kom hit vid fem i åtta och vi gick iväg till skolan. Det började med idrott, vi dansade massa danser. Jag sög men det var väldigt kul ändå, hehe. Sen hade vi engelska och då fick vi öva till provet som är på torsdag, det var bra för jag orkar inte öva så mycke hemma. Så so, ja vad gjorde jag då? Pratade med Marre och Linnéa kanske. Men det blir så mycket roligare då ;) Haha. Mat, raggmunk. Åt med My, Marre och Linnéa. Sist so igen, då kollade vi på film. Sen slutade vid två. Gick hem och har inte gjort så mycket sen dess. Eller jag var ute och gick en sväng förut. Annars har jag i stort sett inte gjort någonting. Och det var faktiskt rätt skönt i skolan idag, för det var massa i klassen som var sjuka. Så alldeles lugnt var det, eller ja. Typ lugnt iallafall :D Nu ska jag vara väldigt fet av mig och äta lite chips, sen ska jag nog lägga mig för jag är grymt trött och har haft ont i huvudet hela dagen. Puss


Söndag

Hatar söndagar, för då är de måndag dagen efter. Hahahaha xd Men vi går bara till två på måndagar så det är rätt bra ändå :) Idag ska jag kolla på innebandy med My och hennes syster. Damerna kvalar ju upp till division två, så det måste jag ju se! :D Senare idag kommer dt hit, tror jag. Sen blir det att lägga sig tidigt i kväll.
hejdå

Fredag

Idag blir det ut med Marre, Clara, Sandra och Linnéa. Blir nog skit skoj!

Torsdag

Idag är det torsdag och jag har varit i skolan som vanligt. Slutade tjugo i tre idag, då traska jag hemåt och åt. Sen kom Sandra hit och vi sprang en runda. Har fan inte sprungit någonting på flera månader, så jobbigt var det. Men skönt också :D När jag kom hem duscha jag och satte mig här. I kväll vet jag inte vad som händer, det är iallafall föräldra möte. Men det ska ju inte jag med på ;) haha. Nejmen vi hörs, hejdå :)

Onsdag

Skola idag som vanligt. Hemkunskaps provet gick inge vidare, kom knappt ihåg någonting. Fick skjuts hem av Sandras mamma så nu har jag nästa precis kommit hem. Men snart ska jag gå tillbaka till skolan och möta Clara sen ska vi gå till konfirmationen, den håller på från 4 till 8 idag :( Ajja, hoppas att det blir kul iallafall. Har ju bytt till vildmark nu, det verkar ju lite roligare. Förut hade jag soffsittar gruppen, då skulle man tydligen sitta och prata. Men det  var ju ingen mer än jag som pratade, så den fick vi lägga ner. Men nu får jag väl lära mig att överleva, haha. Det blir väl bättre iallafall ;) Nu ska jag äta lite (taco ofc) och kolla lite på tv sen ska jag ju snart gå. vi ses :)

PALLA SKIIIIIIIIIITSNACK! :D

Sjöängsdag.

Igår så pluggade jag ingenting. Hehe :p Istället kom dt äntligen hit, kul var det :) Han åkte väl hem vid halv tio ungefär, då duscha jag och sen la jag mig och sov.

Idag då.. Skola, sjöängsdag. Började med att vi satt i aulan och lyssnade lite, vi skulle tydligen ta ut "mellan gårdens mästare" så vi skulle göra massa uppgifter i klasserna. Vi började med att vara i data salen och svarade på många kluriga frågor. Men det gick väldigt bra för oss där. Sen skulle vi upp till kanslihuset och springa i en trappa och kolla på några grejer, typ. Jag hängde inte riktigt med där xd Hehe. Sen skulle vi till idrotts salen och tre stycken ifrån klassen skulle klättra på 15 drickabackar sen ställa sig på den sista.

Sen till aulan igen och lyssna lite, och så fick endel lärare berätta något om sig själva typ. Och alla ljög förutom en sen skulle man gissa på den som inte ljög. Och så skulle vi upp till idrottshallen igen, nu skulle tio st i klassen komma över en sånhär höjd hopp pinne typ xd och den var ju skapligt hög. Dom andra skulle hjälpa till att lyfta över dom. Jag skulle tydligen över den, fast jag inte ville. (höjdrädd) Men det hann aldrig bli min tur. För Cicci skulle över, och då lyfter dom och när dom ska ta emot henne så höll dom inte i så bra så hon trillade ner och landade på nacken. Hon kunde knappt röra sig eller så, då fick dom ringa ambulans. Ambulansen var jätte seg men när den äntligen kom så var alla vi andra tvungna att gå till nästa station. Men jag hoppas att det gick bra med henne!

Vid den stationen så skulle man ha en sovsäck över huvudet sen gå en bana, någon annan skulle säga hur den skulle gå. Det var vi rätt bra på, eller ja. Mattias var. Hehe. Så åt vi mat och så till sista stationen. Där hade vi 5 minuter på oss att plocka så många ärter vi kunde genom varsitt sugrör. Det var rätt kul, men man fick as ont i ryggen för att man stod böjd så länge xD Sen till aulan där vi skulle se vem som hade vunnit. Men då var det ju så att allt typ hängde på den lärare man hade haft med sig hela tiden. Inte för att vi skulle vunnit ändå :p haha. Dom skulle iallafall stå och hålla en ballong över huvudet. Och dom två som var kvar sist skulle stå och vänta på att nån järngrej skulle falla ner, och den som tog den snabbast vann. 8D vann, såklart... Haha, jag tror att dom nästan alltid gör de i sånna här tävlingar. Men dom fick ju faktiskt ett bra pris. Åka och bowla på vilken skoldag dom ville. LYXIGT! Sen var skoldagen slut och Sandra skjutsade hem mig på moppen. Idag måste jag plugga hemkunskap! Sen ska jag ut och gå en långpromenad med Clara sen ska vi sola. Skönt som tusan! Just nu hade jag inget mer att skriva, hejdå :p



Måndag

Skola idag, fyfan. Slutade två ungefär, då gick jag och Mikaela ner till My som satt vid datorn på elevensval. Väntade till hon slutade sen gick jag och hon hem. Snart ska jag äta, är fan utsvulten :o Sen ska jag nog plugga lite hemkunskap, prov på onsdag.. I morgon har vi sjöängsdag vilket betyder att vi inte har några vanliga lektioner utan ska göra annat. Men vad vet jag inte..
seeeeeeeeeeeya




Örebro

Var ju med pappa och bror till Örebro förut. Jag och pappa fikade och kollade lite i affärer. Men jag handla ingenting, handla ju igår så nu måste jag spara lite pengar :p Vi kom hem vid halv fem iallafall. Då satte jag mig vid datorn och kolla lite på bilddagboken och så, sen kolla jag på film. Minns inte vad den heter nu, men det handla iallafall om en båt som välter och sen ska dom ta sig ut därifrån. Kan inte förklara så bra, men den var helt okej faktiskt :) Nu har jag precis ätit lite taco, fast nu mår jag mest illa.. :( Lite senare ska jag duscha också. Sen sova, senast tio! :o Skola i morgon, går inte så länge. Skönt det. Fast jag är ändå rätt glad att det är ny vecka, den här helgen har varit bland dom värsta i mitt liv så.. Iallafall känns det så nu.
xoxo lisa? ;)



jag har ju iaf en het röv (y)

kläderna jag köpte igår

söndag

Åkte till Clara igår vid nio halv tio. Då var ju melodifestivalen slut, haha. Så vi gick en sväng men det var kallt, så vi tänkte gå hem till Clara och kolla på film. Fast först tog vi oss en sväng till 7eleven och köpte lite godis, men jävlar vad dyrt det var :o Sen hem till Clara och kolla på något program. :p Sen åkte jag hem lite över tolv. La mig och somna nästan på direkten. Och idag gick jag upp vid kvart i elva kanske, har nyss ätit frukost. Ska snart fixa till mig lite. Pappa fråga om jag ville följa med till Örebro. Bror min skulle fixa något så då kunde jag och pappa fika :D Så då är det klart att jag följer med. Hehe. I morgon är det skola, usch usch usch. Jag vill inte, men jag måste. Sen börjar jag få ont i halsen också, fifan. Nej nu ska jag sluta gnälla ;) hhejda.

marieberg

Var på marieberg med mamma förut somsagt. Köpte jeans leggings, tygskor, linne, bh, tröja, foundation och puder :) Sen åkte jag till My en sväng och prata, nice. Annars idag har jag inte gjort något, men kanske inte så konstigt. Kom ju typ nyss hem ifrån mariberg. Hehe. Senare i kväll ska jag nog till Clara en sväng, kolla på melodifestivalen och ja, ta de lugnt :) Men nu ska jag nog lägga mig och sova en stund, grymt trött.
godnatt?

lördag

Kvällen igår, ja det är väl inte så mycket att säga mer än att det blev väldigt struligt. Robin skjutsade iallafall hem mig vid elva halv tolv. Sen pratade jag med mamma till typ ett, sen somna jag. Vaknade idag runt tio, håller på att fixa mig nu och ska snart till marieberg. Ikväll blir det nog väldigt lugnt.
hejdå


:'(

Skola idag, tråktråktråk. Det ända som var lite roligt var väl idrotten. Vi lekte arga gubben, jag och Michaela hade ju lite grymma gömställen :D Vi slutade klockan ett och då gick jag till strandmans där My praoar. Väntade på att hon skulle få sluta och sen gick vi hemåt. När jag kom hem så åkte mama och köpte pizza till oss, fast nu mår jag illa :o Hehe. Senare ikväll ska jag vara med My, Marre, Hanna, Linnéa & Mikaela. Det blir nog roligt. Sen sover jag över hos My :) Nu ska jag fixa mig lite, sen gå till My.
Och idag är jag lite ledsen också. Men det ordnar sig (y)


Kram




gammal bild. åh ja, linnéa ser lite drogad ut. men det är hon kanske också ;) he he

jag saknar dig.

Har varit ute och gått med My i typ en och en halv timme nu, det var roligt :D men jädra kallt alltså. Frös ju tårna av mig.. :( Sen tog vi oss en sväng förbi Hanna och pratade lite! :)
Nyss kolla jag igenom hemkunskapen lite, har prov i det nästa onsdag. Bäst att börja i tid. Och snart ska jag duscha och fläta håret tror ja, lockigt i morrn (y) Sen lägger jag mig nog och kollar på film, om jag inte hamnar här vill säga. Men jag  har iallafall bestämt att jag ska lägga mig senast nio i kväll, är så satans trött på morgonen. Men jag hinner ändå, det är helt sjukt faktiskt xD Jag går upp ungefär tjugo över sju och Sandra kommer kvart, tio i. Och på den stunden hinner jag klä på mig, sminka mig och platta håret. Men jag kan ju erkänna att det är liiiiiite stressigt. Hehe. Så i morgon ska jag väl försöka komma upp sju kanske, så jag hinner äta också..
Nej nu ska jag träna lite sen duscha, puss


Torsdag

Blev inte att jag la mig tidigt igår, och jag tog det inte så lugnt som jag trodde heller. Jag följde med Hanna på tonår, vi lekte lekar och fikade. Men det var kul, fick ju träffa några från örebro som var här och hälsade på. Som jag inte har träffat på ett år :)

Idag kom Sandra och hämtade mig på moppen vid klockan 8, så åkte vi till skolan. Först hade vi fysik, fick lyssna på några instrument. Vi håller på med ljud. Efter den lektionen var det biologi, då börja vi med örat. Satt bara och pratade, så rätt skön lektion. Så var det engelska, trodde vi skulle redovisa det vi gjort om USA men det skulle vi tydligen inte göra idag. Så istället gjorde vi något diagnos häfte. Mat, lasagne.. Matte - spanska och sist elevtid och sen sluta tjugo i tre. Gå hem, sitta vid datorn en stund. Sen äta och nu sitter jag här igen. Men nu ska jag gå ut på en promenad med min vän My. Vi hörs senare. hejdå

Onsdag.

Har nyss tagit en lång och varm dusch, älskar att duscha faktiskt. Hehe! Och så frös jag så förbannat så då vart det ju ännu skönare.
 Annars då.. Jag och sandra åkte moppe till skolan idag, det var kul :D Och första lektionen hade vi matte inte så svårt, håller på med fyrkanter och sånt där :o haha. Sen var det spanska gjorde inte så mycke. Så hemkunskap och sist slöjd. Sen skjutsade Sandra mig och My hem till mig. Vi fixade fram lite pengar och gick ner till stan och sola, åh så skönt! Sen hem. Då åt jag och sen har jag bara suttit här, aah och tagit en dusch då. Ingen konfirmation idag heller. Det är bra, för det är så grymt jävla tråkigt :p Senare ska jag inte göra ett dugg, tror jag. Ska lägga mig tidigt också, är jätte trött och somnar snart. Hehe. Näjmen vi hörs, hejdå :)

tisdag

Skola idag, som vanligt? Ja jo... Hade iallafall kul i skolan :) Och sen har jag gjort en snöängel idag, ååh i love it! ;) Hehe. Jag slutade skolan tjugo över tre, senaste dagen på veckan. Skönt att den är gjord nu. Då tog jag sällskap med Sandra hem, köpte pengar till mobilen och när vi gick förbi några fönster så var det några som knacka på oss? Har ingen aning om vilka det var, så vi gick förbi igen och igen och igen. Sen in i affären som dom var i, men då såg vi dom inte. Sen ut igen och gå förbi fönstret igen och igen. Sen gick vi hem, haha! När jag väl var hemma så åt jag lite och så. Sen skjutsade pappa mig till dt och vi gjorde väl inte så mycke, hehe. Kul ändå, och Sandra ringde mig när jag var där och undrade om vi skulle åka och shoppa i morgon, och så pratade hon på om bussar och så. Sen säger hon att vi kan gå på vid brändåsen, HAHA och det är ju någon mil härifrån. Haha, för knäpp är hon. Sen sa hon massa mera busigt ;) Sen åkte jag hem ifrån honom vid nio typ, då duscha jag och åt och hamnade här. Ska alldeles strax lägga mig och sova, är faktiskt jätte trött. Höll på att inte komma upp i morse. Går och lägger mig alldeles för sent för att orka upp och gå i skolan, det är ju inte så bra.. I morgon är det nya tag och en hård skoldag ;)  På åteseénde, hej




:)

Nu har mamma kommit hem med godis till mig så nu är jag nöjd :) Plattat håret har jag också gjort. Men inte kollat på film, hehe. Men det ska jag nog göra nu faktiskt. Men har inte bestämt vilken än heller.. Och så prata jag nyss med Sandra på msn, så vi ska kanske cykla till skolan i morrn :D det blir nog riktigt riktigt bra, Som förra gången vi cyklade när det var snö ute. Ramla omkull och jag landa på henne (y) haha, men man behöver lite uppiggande innan skolan börjar. Vad jag ska göra mer än att gå i skolan i morgon vet jag inte, kanske blir en slappdag igen.. Ajja you'll see :b
puss påre






jag vill ha sommar nu! =
sova i claras lekstuga, busa runt mitt i natten, bada, cypern, sola och mycket mer!

armband :D

har inte gjort någonting mer idag än att suttit här och frysit..  inte kul. alldeles trött är jag också, men kan inte gå och lägga mig än, går ju inte att sova i natt då.. fast kanske inte så konstigt att jag är trött somnade vid 12- halv 1 i natt och gick upp sju. och jag är jätte godis sugen, vad kan det bero på? ;) hehe. men ska nog lägga mig och kolla på film nu, eller först ska jag platta håret så det blir lättare att platta i morgon. sen blir det då film, men vilken? hmm, får väl försöka leta fram någon bra.. inte för att jag har någon men ändå. godnatt då?

måste bara visa ett armband jag fick av mys lillasyster :)



för söt är hon! :D

måndag

varit i skolan idag, hade idrott på morgonen. det var kul, vi dansa. polka, disco och sen något mera :D sen rulla dagen bara på som vanligt.. slutade klockan två och då gick jag och sandra till ica och köpte chips :$ hihi, busigt. sen till närlunda och kissa och sen hem. nu har jag precis ätit lite mat och senare idag vet jag inte vad jag ska göra. men jag skriver ett inlägg senare, vi hörs (:

söndag

Igår kväll var jag med My, vi gick till ica och skulle hyra film och köpa godis. Men vi fatta nada av dendär filmsaken, så vi gick till statoil istället. Vi hyrde Patrik1,5 den var väl bra, förutom att My prata igenom hela filmen.. Men det är sånt man får tåla ;) hehe. Sen fixa vi till oss lite och så gick vi ut vid halv elva, inte en jävel ute så vi fick väl hem rätt snart igen. Eller ja, jag kom hem lite efter tolv då. Då gick jag och la mig och somnade, och så gick jag upp typ nyss.. Och idag vet jag inte vad som händer, får se. I morgon är det skola, tråkigt och roligt.. Kul att få träffa alla efter två veckor ;) Fast efter några dagar så tycker man väl att klassen är lika jobbig igen -.-
Nu ska jag äta, pushej


pumpa rumpa - raaban och recca


RSS 2.0