:')

Kom precis hem. Konfirmationen var lång och rätt tråkig. Haha! Eller det var väl roligt när ungarna höll på och prata men inte när prästen och dom tjöta.. Men jag och My liva upp stämmningen för oss själva ändå :') Nu ska jag äta lite chips tror jag ;$ och cola vill jag ha, men det finns ju inte :( Sen måste jag packa tills i morgon också.

vi heeeeeeeeeers


Söndag

Linus sov ju här i natt, massa mys :) Han och jag var ute en sväng igår kväll och då träffa vi bla. Marre, Linnéa och Mikaela, nice! :D Han åkte för en stund sen och jag har precis duschat. Nu väntar på att jag och My ska gå och kolla på konfirmationen. Vi lär ju dö påvägen dit eftersom att det är pissvarmt ute, värmeslag på dirr lixom! ;o ;o I morgon blir det ju Stockholm som sagt, måste gå upp vid fem halv sex, klarar jag aldrig.. Men måste ju iallafall ge det ett försök. Hihihi.

pusss

Sol

Solen skiner och skit varmt är det! Har solat ungefär sen jag gick upp, så lite färg har jag nog allt fått ;) Sen har jag träffat Mikaela en stund också. Annars har det inte hänt ett skit idag :)


Lördag

Nyss vaknat och ätit lite, idag vet jag inte vad som händer. Men i kväll blir det Linus, han sover här :)<3

Det blev inte upp till väderkvarnsbacken igår, istället var vi nere på fjortistorgen ;) Fast jävligt kul hade vi faktiskt. Först gick vi väl mest runt, men sen skulle vi få åka flak med Pär men sen när vi kommer så fick vi inte åka. Men istället så fick Sandra och Mikaela åka med där inne. haha. Så då satte sig jag, Marre och Linnéa i Linus epa. Sen skulle ju hans vän också in, så vi åkte fem stycken, var liiiite trångt faktiskt, men kul! :D Sen kom snuten så då fick vi hoppa ur :( haha. Sen fick vi höra att Sandra och Mikaela hade åkt till brändåsen och käkat på donken.. Så då tänkte vi käka pizza, men det var ju typ stängt. Så vi köpte kladdkaka på shell istället, åh vad gott! :D Sen träffa vi på Eskil och då skulle vi tydligen åka moppe med honom. Men jag våga inte, så han skjutsa Marre och Linnéa till busstorget. Sen kommer han och hämtar mig, och jag tror aldrig jag skrikit så mycke. Han är ju galen! :o Sen satt vi på busstorget en stund, då kom det  nattvandrare och Eskil spela full och dom gick på det. Hahah! Sen åkte vi alla fyra på moppen och ujuj vad det gick ;) Sen vid tolv skulle Marre och Linnéa hem så då träffa jag Linus och så skjutsa han hem mig :)
Förjävla kul kväll :D


på moppen

Fredag

Nu är det äntligen helg, har längtat till den. Verkligen!
Va i skolan idag även fast min hals cpar. Hade först svenska då redovisa några, sen studietid då jag, Marre och Mikaela gick hem till mig och fixa lite. Sen bild då vi rita av nån jävla vas, fatta nada.. Sist idrott som jag inte skulle va med på, så jag och Mikaela gick till busstorget och träffa Linus en stund. Sen ner till 7eleven och köpte glass och fixa kvitto som vi skulle lämna till idrottslärarn. Då var klockan ett och vi sluta, jag cykla hem och la mig ute och sola. Varmt som fan är det ju!! I like it :D :D Låg där lite mer än en timme, så in och duscha.
Nu väntar jag på mamma och pizza, är svinhunrgrig. I kväll blir det nog väderkvarnsbacken och mysa lite med Marre, Linnéa, Mikaela, Clara, My och Hanna? :)



:)

Var ute en stund nyss.
Men nu är jag jätte trött så funderar på att sova en stund.. Men jag är hungrig också, så äta först kanske. hahahaha :D



snyggingen själv ;)


Torsdag

Idag har jag varit hemma från skolan, är faktiskt sjuk. Förkyld och sånt där jobbigt. Men ska försöka gå i morgon så jag får gå ut på kvällen ;) Förövrigt idag så har jag väl bara legat och kollat på film/sovit. Men ska snart ut och gå en liten sväng.. vi hörs

Igår...

.. var jag, Marre och Linnéa på en liten utflykt efter skolan  :) Först gick vi till netto, väntade på Marres bror som körde oss till Zinkgruvan. Fort gick det ;) haha! När vi väl var där så hade ju Marres mobil dött, och vi som skulle hälsa på hennes kusin.. Och vi vågade ju inte bara gå dit och knacka på, så det sket sig. Istället vandra vi omkring där i byn :) Vid halv sju kom det iallafall en buss som skulle till Åmmeberg så den tog vi. Köpte nått skit i Åmmberg sen gick vi till Linus, för vi skulle ju få fika. Men fick vi de? nej.. :( Men vi var där en stund ändå. Så kom vi ju på att vi inte hade någon skjuts hem.. Så ja, vi tänkte gå :) Men efter en stund kom vi på att mormor kunde skjutsa hem oss. Så vi gick till henne så skjutsade hon oss. När vi kom hem så gick vi en sväng runt gatan sen så åkte dom hem. Men kul har vi haft, nästa vecka blir det ny utflykt? :D





haha, min hand


jag stänger mina ögon och drömmer mig bort

Jag har nyss duschat, skönt skönt skönt! Snart ska jag väl lägga mig, är jätte trött konstigt nog.. ''/

Men skolan var bra idag, efter var jag ju hos Linus en stund, kul som vanligt :) Kom hem vid kvart i nio kanske, då åt jag och sen duscha då..

På måndag drar min klass till Stockholm och är kvar till tisdag, ska bli jätte kul faktiskt :D Fast jag kan ju bara tänka mig hur mycke jag, Marre och Linnéa kommer virra bort oss. Haha, men det är väl kul det med ;) Shoppa satan ska jag göra med. Om jag har några pengar vill säga, men det antar jag att jag har :D hihi! Fast ja, jag vet ju inte vad jag ska shoppa. Eller jo, några snygga armband. Men det lär ju blir mer än så ;)

11 dagar till kanalfesten
16
dagar till sommarlov
27 dagar till cypern



Orka?

Hur orkar ni egentligen..

Snart åker jag till linus, mys. hihi :) 

Du märy, jag tror inte jag kan följa med dig hem i morrn. För mamma jobbar kväll så har ingen som hämtar mig sen, du får hänga med mig om du vill? ;) vi kan cykla ändå :D <3



Måndag

Skolan då, började med idrott. Var inte med så jag, Marre och Linnéa gick en sväng. På engelskan kolla vi på film, minns inte vad den heter, var typ om nån vulkan och grejer.. Så so prata bara massa skit. Spanska, fick tillbaka proven och jag fick tio poäng över G, jävlar vad glad jag vart! :D Sist so igen, jobba ett häfte om Pakistan så sluta vi vid två. Då cykla jag hem och sen dess har jag ätit och sen suttit här. Ska snart åka till Linus, :) Kommer väl hem någon gång i kväll och då blir det duscha och sen sova, så jag tror inte jag hinner blogga nått mer idag. Men man vet ju aldrig. I morgon har jag iallafall matte prov, svenska redovisning och omprov i biologi. Lycka till? Men efter det har vi inga mer prov innan sommarlovet, så vitt jag vet. As skönt, verkligen! :) Efter skolan i morgon vet jag inte vad som händer, säkert lugnt. Men det märks.

pussorka


Söndag

Var riktigt kul igår. Var först hemma hos Hanna med Marre och Linnéa, sen åkte vi till Åsbro runt åtta. Träffa massa folk :) Sen följde jag med Linus hem vid typ ett. Sov där :) Sen vid ett idag kom pappa och hämta mig. Och idag har jag inte gjort ett skit, är rätt trött så har sovit lite. Ska snart lägga mig igen. I morgon är det skola :( Men idrotten slipper jag ju eftersom jag har ont i halsen.. ;) Får bli bus med Marre istället! :D Efter skolan kanske Linus kommer hit.

Puss godnatt <3


Lördag

ÅSBRO ROCK IDAG!!! :DDDDDDDD
Marre och Linnéa kommer hit vid fyra ungefär, sen går vi till hanna och busar lite. Så åker vi till åsbro runt sju-åtta. Fifan vad jag längtar :D


Hihi

Var ute en stund med Hanna förut. Sen när jag skulle gå hemåt så kom Marre och hennes kusin, så dom följde mig hem :D Ikväll blir det nog ut en liten stund med Hanna, Mika och kanske Marre. Om det inte regnar vill säga..

ajja, skriver sen. pusss

Fredag

Jag plugga nyss, hur duktigt är inte det? :D Fast ja, jag har ju pluggat till ett omprov. Så det är väl mindre bra. Sån jävla otur hade jag på biologi provet, 1,5 poäng i från G. Och på fysik provet fick jag precis G. Hoppas jag klarade spanska provet nu bara, för jag orkar inte plugga till det igen också.. Och på tisdag har jag matte prov och svenska redovisning, kul? Nej fyfan. Men efter det tror jag inte vi har några mer prov eller nått :D

Annars idag så tror jag inte jag ska göra nått speciellt. Ska snart duscha hade jag tänkt sen kanske äta lite glass (a) hihi!
I morgon blir det Åsbro rocken med Marre, Linnéa och Hanna, längtar! :DD

Godnatt

Jag orkar inte följa med till Örebro, sover en stund istället.

Godnatt mina vännoooooooooor :)

Torsdag

I natt sov Linus här, :D Han åkte för en stund sen.. Mindre kul :(

Igår var det sjöängs klassikern, vi skulle cykla 3 mil. Det gick väl bra men vart ju lite jobbigt efter ett tag.. Och nu har jag träningsvärk i röven också, haha! Efter de så åkte jag och mamma till Örebro och shoppa lite. Hitta en bikini, bhar, två tröjor och en klänning. Klänningen ska jag ha på skolavslutning daah :D Snart så kanske jag ska till Örebro igen och shoppa lite.. Haha. Jag måste ju ha ett par skor till klänningen. Annars tar vi det en annan dag, beror på om jag orkar följa med idag. Är rätt trött..

puss <3


Måndag

Ahapp, inte skrivit på ett tag. Sorryyyyy....
I helgen har jag iallafall mest vart med Linus, mys :D
Och så har jag blivit sams med Hanna också, och det känns riktigt bra. Har saknat dig även fast jag verkligen varit arg på dig. Men nu försöker vi glömma det där och bara gå vidare och ha roligt! :D

Idag har jag varit i skolan, sen pluggat lite spanska, gått en sväng med Hanna, hoppat hopprep och sprungit en runda. Känner mig riktigt duktig faktiskt :D

Nu ska jag fixa mig lite, vi ses.

<3

Torsdag

Nu sitter jag och dricker oboy, hihi. Ska snart sova :)

Idag var jag i skolan, prov. Gick inge bra, men hoppas på ett G ändå.. Annars så var skoldagen jävligt seg. Men efter den så följde Marre och Linnéa med mig hem :) Vi kollade på "skräckfilm" som sög balle, precis när den börja bli läskig var den slut.. Men då gick vi ut och busade lite istället, mycke roligare! Jag gick hem vid sju typ, följde med mamma till Åmmeberg och där träffa jag Linus en liten stund. Sen till mormor och fika lite och så hem. Duscha, platta håret, sitta här. Men nu börjar jag bli trött och det är ju faktiskt en dag i morgon också, så pusshej



Pluggggg

Har pluggat ett tag nu, men det går inte så bra längre. Allt bara krånglar till sig. Och egentligen varför ska man veta vad konvex och konkav lins är?  Onödigt? Lite kanske..
aja. Får plugga mer sen, för nu kommer liiiiiiiiiiiiinus :)

puss hej


jag älskar er :D

Onsdag

Var hemma från skolan idag. Grymt ont i huvudet och lite smått förkyld. Så idag blir det att plugga och ta det lugnt. Prov om ögat i morgon, måste iallafall få G.
På fredag ska jag klippa mig, eller ja. Toppa. Fast det blir nog rätt mycke ändå, eftersom att det är jävla slitet. Efter det ska nog jag och mamma göra lite mer slingor i huvvet på mig. ;)
På lördag ska jag på dop också, min kusin har ju då fått ett barn. Devin :)

Farfar och Devin

Hitta en del bilder på mig och mamma som vi tog för ett tag sen också, haha!
Mamma kör lite kissie stile, rosa läppstift ;)

  lika som bär ;)

Hihihi, nu ska mamma åka och köpa pizza till henne och mig (a) och jag ska väl fortsätta plugga..
vi ses :)


bra låtar
Magnum bonum - skateboard
Magnum bonum - hög hatt

Tisdag

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapa.


Rätt soft i skolan idag. Eller ja, vi gör ju ingenting på lektionerna nu för tiden. Så det är väl alltid soft. Haha. Råka komma lite för sent till svenskan idag också, bara vi inte får kvarsittning nu -.-
Nu sitter jag bara här och tart lugnt eftersom att jag har haft grymt ont i huvudet hela dagen. Men snart ska jag till Örebro, uusch.. Men det går bra :)
I morgon är SM och AL lediga från skolan så jag blir helt lonely :( Om jag inte råkar bli sjuk över natten vill säga, hehehe!
Nje nu ska jag ta och fixa till mig lite granna. Men jag kaaanske skriver sen.
Btw så har jag färgat slingor nu, blonda. Syns inte så mycke för jag gjorde inte så många ifall att det skulle bli gult.. Men det blev det inte, det blev rätt bra faktiskt :)


aja vi ses


Åh.

Jag måste, måste, måste och måste!

Allt känns konstig och helt, ja. Jag vet inte.


ååååh








Jag är helt förändrad jag vet.
Men jag kan inte



Söndag

Idag har jag väl typ bara legat och kollat på tv. Eller jag följde med mamma upp till Zinkgruvan och hämtade nått till någon borr, som pappa behövde ha. Men snart kommer dt hoppas jag :D:D:D Sen när han åker hem så ska jag sova på dirr. Skola i morgon ju. Efter skolan ska My hjälpa mig att göra slingor i håret, blonda eller röda? Har inte bestämt mig, men jag får sova på saken :)


detdär var ett tag sen.. haha


HAHA, i sommras på nån fotbollsmatch


Bilder

Nu har jag precis duschat och tagit på mig kläder. Ska snart blåsa håret och sminka mig lite (:

Men jag tänte visa lite bilder först, både gamla och nya:












Nä nu ska jag fixa mig, pussssssa

Fredag

Har inte bloggat på jätte länge. Men jag har verkligen inte haft någon lust..

Denhär veckan har jag iallafall varit på prao. Netto med Marre :) Har varit rätt kul, men tungt. Hela händerna är fulla med sår nu, eftersom vi packat upp varor hela dagarna.. Men vi fick varsin påse med godsaker idag, så det var det allt värt ;) Hehe.

Ikväll ska jag ut en sväng med Marre, Linnéa och My. Blir kul. Fast det regnar ju som fan. Så vi får väl försöka komma in någonstans, annars äre ju lite tråkigt faktiskt.. Haha!

I Torsdags var jag ledig från praoen också. Skulle till Örebro på information om livmoderhalscancer spruta, ska ta den. Är ju lika bra :) Sen så shoppa jag lite också det blev: ett par slitna jeans, tights, randig tröja, mascara, söta ballerina skor, t-shirt :)

pusshej



RSS 2.0